In 2006 is Haunted Holland begonnen als een groep van enthousiaste ‘spokenjagers’, maar dan niet zulke uit de film Ghostbusters. En ook niet lieden die bij elke foto van een stofje meteen beginnen te roepen dat er een getergde geest op de camera staat. Deze spookjagers waren met beide benen op de grond, zijn behoorlijk sceptisch maar staat open voor antwoorden die soms niet zo gemakkelijk zijn als “spoken bestaan niet”.
Welkom bij Haunted Holland
Op deze site ga ik proberen om: - Te vertellen over de zin en onzin van het paranormale, de valkuilen en hoe het niet moet. Weet ik alles? Heb ik altijd gelijk? (Vaak wel, maar da’s weer een ander verhaal (LOL)) Niet altijd… wat ik wel weet is dat er legio dingen op internet verschijnen met het onderschrift “paranormaal” en dat meestal gebaseerd is op een verkeerde interpretatie van gegevens, bewust of onbewust.- Hoe ik zelf te werk ga. Welke spullen gebruik ik, welke methodes?- Het hebben over voorbeelden van eerdere zaken waar ik aan (mee) gewerkt heb, zowel in tekst als in film- en/of geluidsfragmentenen tenslotte-Hoe kunt u mij bereiken voor vragen.info@haunted-holland.nl
In het begin lieten we ons enorm inspireren door het Britse tv programma “Most Haunted”. We imiteerden hun aanpak, pikten zelfs hun muziek-stingers.. maar in de loop der tijd begonnen we onze eigen identiteit te creëren en lieten we onze Britse ‘collega’s’ voor wie ze waren.